Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Den populära sommarträningen i Östersund får en fortsättning när Friskis och Svettis Frösö Strand gör träningen till en del av verksamheten.
 

Fortsatta driftstörningar

(2020-11-04 10:16)
Parasport.nu och SDF-sidorna har fortsatt tekniska problem, främst vad gäller boxsidor. Problemen är anmälda till supporterten på IdrottOnline sen över en vecka tillbaka, men supporten har ännu inte kommit med någon lösning.
 
Svenska Parasportförbundet och byrån Minnesota belönas med Jernspiran för sin idé att göra skillnad för människor. Priset: Kommunikationsytor på Stockholms Centralstation till ett värde av 600 000 kronor.
 
Idag beslutade Folkhälsomyndigheten om skärpta allmänna råd i Jönköping län, Hallands län och Örebro län för att minska den ökande smittspridningen av coronaviruset.
 
Idag beslutade Folkhälsomyndigheten om skärpta allmänna råd i Stockholms län, Västra Götalands län och Östergötlands län för att minska den ökande smittspridningen av coronaviruset.
 
Parasport.se och Parasport.nu har tekniska problem sen igår morse. Problemen är anmälda till IdrottOnline Servicecenter, men tyvärr finns ingen prognos för när de är lösta.
 
Vid två tillfällen i höst erbjuder Parasport Sverige utbildningskursen Ett gott bemötande. Anmäl dig redan idag!
 
Med hjälp av världsunik ljuddesign vill Lexter och Parasport Sverige ta parasporten in i framtiden. Med The Impossible Run har man redan tagit stora kliv på vägen. Nu går projektet in i en ny fas när tekniken appliceras på längdhopp.
 
Region Uppsala har skärpt restriktionerna i Uppsala län för att minska den ökande smittspridningen av coronaviruset.
 
Vid två tillfällen i höst erbjuder Parasport Sverige utbildningskursen Tillgänglighet på idrottsanläggningar och i träningslokaler. Anmäl dig redan idag!
 
I början av september lanserade Parasport Sverige hemsidan ParaMe, med målet att få fler personer med funktionsnedsättning att komma i rörelse. Nu vill vi ha din hjälp i den fortsatta utvecklingen av sajten!
 
Vi är alla en del av en historia som revolutionerar idrotten, skriver Åsa Llinares Norlin, ordförande för Parasport Sverige.
 
Brinner du för idrott och för att göra verklig skillnad för idrottare med funktionsnedsättning både på bredd- och elitnivå? Då kanske du är vår nya Generalsekreterare.
 
Han har personifierat svensk rullstolsrugby i decennier. Med sina otroliga 252 landskamper är nu tiden i den blågula tröjan över för Stefan Jansson.
 
Efter en omtumlande vår och sommar känns det extra skönt att precis som vanligt kunna skicka ut Parasportmagasinet fullmatad med nyheter, reportage och nedslag från svensk parasport.
 

Polarfonden
Klicka här för att se våra medlemmar som har mottagit utmärkelsen genom åren

Våra sponsorer

Crafoordska stiftelsen

De lekande barnens fond

Folke Ljungdahls stiftelse

Jerringfonden

JLM Scandinavia AB

Linnea och Josef Carlssons stiftelse

Stiftelsen Bistånd åt rörelsehindrade i Skåne

Svenska spel

Postadress:
Föreningen Parasport Lund - Parasport
Skansvägen 5
22649 Lund

Kontakt:
Tel: 0706523548
E-post: info@parasportlund.se

Se all info